PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da yeni yönetim ile yeni transferler bir araya geldi. Kulüp binasında 17 futbolcu için imza töreni düzenlendi.
Cumartesi günü oynanan Manisaspor maçında alınan 2-0'lık galibiyeti değerlendiren başkan Fethi Şimşek, "Manisaspor maçı için herkese çok teşekkür ediyorum. Daha üç-dört futbolcumuz Manisaspor maçına çıkmadılar. Önümüzdeki deplasmanlarda onlarda olacak. Futbol bir sonuç oyunudur. 90 dakika boyunca muhteşem bir oyunla, 2-0 gibi net bir skor ile lideri yendik. İkinci golden sonra üçüncü golü de bekledik. Yani 3-0 olsaydı çok daha muhteşem olacaktı. Bu skor şu anlama geliyor; aslında Şanlıurfaspor'un yeri ligin birinciliği veya ikinciliğidir. Bu tablo bunu gösteriyor. Kaybettiğimiz zamanların hepsini telafi edeceğiz" dedi.
Şanlıurfaspor'a Süper Lig'den 6 yeni oyuncu transfer ettiklerini belirten Şimşek, "Şanlıurfaspor'un bundan sonra Süper Lig'e çıkması şart. Çünkü Süper Lig'den gelen 6 futbolcumuz var. Demek ki Şanlıurfaspor önümüzdeki yıl bu ekibiyle beraber Süper Lig'de olacak" ifadelerini kullandı. Futbol üç sonuçlu bir oyun olduğunu ama iki seçeneği unuttuğunu belirten Şimşek, "Bizim bu sezon için futbolu tek sonucu olan bir oyun olarak algılıyoruz. Futbolun Şanlıurfaspor için tek bir sonucu vardır o da galibiyet. Beraberlik diye bir şeyi hiç bilmiyoruz. Beraberlik bizim için aslında hiçbir anlamı olmayan bir şeydir. Takım olarak, ekip olarak tamamen sonuca odaklı, tamamen başarıya odaklıyız. Şanlıurfaspor'un bundan sonra Süper Lig'e çıkması şart" şeklinde konuştu.
Açıklamanın ardından Şanlıurfaspor yönetimi ve transfer edilen yeni futbolcular toplu fotoğraf çektirdi.
Şanlıurfaspor'a transfer edilen futbolcular ise şöyle; Teteh Bangura, Onur Akbay (Bursaspor), Murat Kayalı (Sanica Boru Elazığspor), Mikail Albayrak (Eskişehirspor), Serdar Dursun (Eskişehirspor), Gökhan Kaba (Adana Demirspor), Hamza Gezmiş (Göztepe), Sercan Hacıoğlu (Beşiktaş), Selim Akbulut (Kırklarelispor), Ömer Ateş (Denizlispor), İbrahim Yavuz (Tavşanlı Linyitspor), Çağrı Tekin (Hacettepe), İbrahim Ülüm (Çamlıdere Şekerspor), Erdi Kemendi (Güngören Belediyespor), Emre Yavuz (İskenderunspor 1967)
(RÇ-EYB-S)

04.02.2013 16:39:49 TSI

Editör: Wan Haber