PTT 1. Lig'in 19. haftasında Karşıyaka kendi sahasında Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Çok eksiğimiz olmasına rağmen maçı kazanmasını bildik" dedi.
Arslan, önemli bir maçta oynadıklarını vurgulayarak, "Kritiği yapılacak bir maç değil. Bizim için duygusal anlamda önemli bir maçtı. Çok fazla eksiğimiz olmasına rağmen genç oyuncularımızla kazanmasını bildik. Şanlıurfa ilk yarıda iyi mücadele etti. Biz bütün sezon boyunca bence en önemli maçı kazandığımızı düşünüyorum. İnşallah bu maç gelecek iyi günlerin habercisi olur" diye konuştu.
Karşıyakalı oyuncu Caner Bulut ise zor bir süreçten geçtiklerinin altını çizerek, "Üst sıralardan kopmak istemiyoruz. Haftaya da Ankaragücü'nü yenerek ilk altıya girmek istiyoruz" ifadesinde bulundu.
Karşıyakalı bir diğer oyuncu Ali Say da ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak, "Allah bu maçta yüzümüze güldü. Biz elimizden geleni yaptık. Üst sıralardan kopmamaya çalışacağız. Haftaya da Ankaragücü yeneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise, bu maçta çok fazla inançlı olmadıklarını ifade ederek, "Gerçekten saha ve hava şartları iki ekibinde futboluna engel oldu. Bu maç çok inançlı değildik. Açıkçası ruhumuzu ve duygumuzu maçın içine katamadık. Rakip bizden daha kötü bir atmosferde olmasına rağmen maçı kazanmasını bildi. Atanın kazanacağı bir maçtı ve atan kazandı. Tebrik ederim" dedi.
Şanlıurfasporlu oyuncu Atacan Öztürk de maç ile ilgili, "Yeni yönetim ve yeni hocamızla burada başarılı olmak istiyorduk. Rakip takımı kutluyorum. Bu zeminde kazanması bildi" yorumunda bulundu.
Şanlıurfasporlu bir diğer oyuncu Serdar Dursun ise, "Zemin ve hava şartları bizim sahadaki oyunumuzu oldukça fazla zorladı" diyerek, "Zemine rağmen Karşıyaka maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.
(EA-BH-S)

26.01.2013 17:37:27 TSI

Editör: Wan Haber