PTT 1. Lig'in 15. haftasında Şanlıurfaspor kendi sahasında Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, maça iyi hazırlandıklarını söyleyerek, "Geçen haftaki deplasmandaki beraberliğimiz bir moraldi bizim için. Oyun aslında istediğimiz gibi başladı ve istediğimiz gibi bitti. İlk yarıda her şeyi çok iyi yaptığımızı söyleyemem ama inanılmaz kötü bir zeminde oynuyoruz. Ama buna rağmen ilk yarıda oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Golle sonuçlanabilecek etkili ataklarımız vardı ama olmadı. İkinci yarı bu beraberliği kırıp öne geçebilecek bir tempoda oynadık. En iyi iç saha maçlarımızdan birini ikinci yarının 30 dakikasında oynadık. Ama yine de golü atamadık. Maalesef bu ligde böyle golü atamazsan rakip takım golü atıyor. Sonrada sonucu bizim için puansız bir hüsran oluyor. Oynadığımız oyundan dolayı çok mutluyum. Arkadaşlarımızı kutluyorum en iyi mücadeleyi verdiler. En iyi oyunu oynadılar ama son vuruşlarda çok etkisizdik. İstediğimiz gibi değildi. Son dakikada bir gol atıp bir puan alarak seviniyoruz. Tabi ki sevineceğiz. Bu lig için 1 puan çok önemli. Ama gerçekten bu maçın kaderi böyle olmamalıydı. Çok üzgünüz! Yani son dakika golü olmasa bu maçı kaybedecektik. PTT 1. Lig'de oynuyorsan gol yemeyeceksin. Bu kadar top ceza sahasına gelip kaleye 12-13 şut atıp gol atamazsak gerçekten çok üzücü bir durum. Ama inşallah devre arası bu eksikliklerimizi tamamlayıp daha iyi bir takımla yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Son dakikalarda Şanlıurfaspor'un golünü kaydeden Abdülhamit ise, kötü bir zeminde oynadıklarını söyleyerek şunları söyledi:
"Bugün 3 puan için çıktık sahaya elimizden geleni yaptık. Takım arkadaşlarımız ve teknik heyet ile birlikte iyi mücadele ettik. Kendi adıma da ikinci yarıda gol attım. Çok mutluyum. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Ama olmadı inşallah Konya deplasmanından 3 puan alıp diğer hafta evimiz de galibiyet alıp ilk yarıyı bitirmeyi hedefliyoruz."
Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent oynanan oyundan memnun olduğunu belirterek, "Her an yaşanan değişiklik futbolun bu tür skorlara ve değişikliklere açık olduğunu göstermektedir. Mağlubiyet, beraberlik ya da galibiyet resmin çok küçük bir parçasıdır. Resmin tamamına baktığımızda takımımızın her geçen gün daha güçlü, daha yürekli daha stratejik davrandığını görüyorum. Maçın başından sonuna kadar bir müsabakada yaşanacak her türlü faktörler yaşanıyor. Şuan herkes üzgün. Biz iyi mücadelemizi gelecek haftaki maçta göstereceğiz. Keşke demeyeceğiz. Bir maç öncesi gereken tüm hazırlıklarımızı eksiksiz yapacağız. Yine galibiyet için mücadele edeceğiz. Bu arada bu maç öncesinde Şanlıurfaspor'un iç sahada oynadığı 7 maçtan 5'inden mağlup ayrılması da o arkadaşlarımız için psikolojik bir baskıdır. Bunu değerlendirmek istemiştik. Her geçen dakikanın bizim lehimize olacağını düşünüyorduk. Bence bunu da iyi kullandık. Sadece şuanda yediğimiz golü izah etmekte zorluk çekiyoruz" diye konuştu.
Denizlispor'un takım kaptanı maçtan galip geleceklerini düşündüğünü ancak son anda yedikleri gol ile beraber kalmanın üzüntü verici olduğunu ifade ederek, "Oyunun geneline baktığımızda ortada giden bir maçtı. Yani gol atan takımın galip geleceği bir maç olacağını düşünüyorduk. Nitekim biz golü bulduk. Uzatmalarda yediğimiz gol ile buradan beraberlik ile dönüyoruz. Bu deplasmandan sevinerek dönebilirdik ama uzatma dakikalarında yediğimiz golden sonra üzüntü verici bir durum oldu. Bu sadece bu hafta değil son iki üç haftadır son anda yediğimiz goller ile puan sıralamasında istediğimiz noktada değiliz. İlk yarının bitmesi için önümüzde iki tane karşılaşma var. İkisinden de 6 puan alabiliriz diye düşünüyoruz. 6 puanı alarak ilk yarıyı bitirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.
(RÇ-BÇ-BÇ-S)

09.12.2012 18:00:12 TSI

Editör: Wan Haber