Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karaköprü semtinde meydana gelen kazada, Bozova İmam Hatip Lisesi Okul Müdür Baş Yardımcısı Abdülhekim Nas hayatını kaybederken, Okul Müdürü Mehmet Akcan yaralandı.
Sabah erken saatlerde göreve giden Bozova İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akcan'ın kullandığı otomobil ile sürücü öğrenilemeyen özel halk otobüsü çarpıştı. Kazada, Bozova İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akcan ve Bozova İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Abdülhakim Nas ağır yaralandı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bozova İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Abdülhakim Nas, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Yaralılardan Mehmet Akcan'ın durumu ciddiyetini korurken, olayın duyulması birlikte İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, Eğitim Birsen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Teç Sen Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan ve öğretmenler hastaneye giderek Mehmet Akcan'ı ziyaret etti.
Hastanede açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, "Bozova İlçesi İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akçan ile Müdür Baş Yardımcısı Abdulhekim Nas sabah erken saatlerde göreve giderken trafik kazası geçirmişlerdir. Kaza sonucunda Bozova İlçesi İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akçan yaralanmış, Müdür Baş Yardımcısı Abdulhekim Nas ise hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Abdulhekim Nas'a Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına baş sağlığı ve sabırlar dileriz ve halen tedavi gören Mehmet Akcan'a da acil şifalar diliyorum" dedi.
(RÇ-ÖK-Y)

18.01.2013 12:08:16 TSI

Editör: Wan Haber