Şanlıurfa'ya gelen Eski Milli Futbolcular GAP Arena Stadı'nda Şanlıurfaspor'un emektar futbolcuları ile özel maç yaptı. Özel maça Şanlıurfalıların ilgi göstermeyince eski Milli Futbolcular boş tribünlere oynamak zorunda kaldı.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in daveti üzerine bugün Şanlıurfa'ya gelen milli takımın eski futbolcuları Rüştü Rençber, Tümer Metin, Okan Buruk, Mert Korkmaz, İlyas Kahraman, Tolunay Kafkas Şanlıurfaspor formasını giyerek Şanlıurfaspor'un emektar oyuncuları ile maç yaptı. GAP Arena Stadı'nın ışıklandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılan maçta Şanlıurfaspor Valisi Celalettin Güvenç de forma giyerken Milliler, Şanlıurfa Emektar takımını 4-0 yendi. Maç öncesinde yeterli tanıtımın yapılmaması sebebiyle tribünler boş kaldı.
Özel maç için organizasyon ile bizzat ilgilenen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç maç öncesi yaptığı açıklamada "bu maç çok farklı anlamlar taşıyor. Benim için mutlu bir gün. Uzun yıllar Urfaspor'a hizmet etmiş kıdemli arkadaşlarım var. Arkadaşlarımız 2 aydır antrenman yapıyorlardı. Bugün de milli takımımızın efsaneleri burada. " dedi.
Milli Takımın eski futbolcularından Tümer Metin ise, "yaklaşık 45 saattir buradayız. Geldiğimiz andan itibaren bizimle ilgilenen sayın valimizin önderliğinde bütün şehir halkına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
(RÇ-MFS-MFS-S)

16.01.2013 19:35:35 TSI

Editör: Wan Haber