Şanlıurfa merkezde meydana gelen kazada, kamyonun çarpmasıyla yerinden sökülen elektrik direği, bir otomobilin üzerine düştü. Otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da, Eski İtfaiye mevkiindeki trafik ışıklarında meydana gelen kazada, M.İ. yönetimindeki 63... 396 plakalı kamyon, seyir halindeyken aniden önüne çıkan araca çarpmamak için sol şeride geçmek zorunda kaldı. Sola geçen kamyon burada önce orta refüje, daha sonra da elektrik direğine çarptı. Kamyonun elektrik direğine çarpması sonucu yerinden sökülen direk, seyir halinde olan S.Y. (30) yönetimindeki 63 ... 1971 plakalı otomobilin üzerine düştü. Direğin düşmesiyle ezilen otomobilin içerisinde bulunan ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralanırken, vatandaşlar tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, kamyon sürücüsü M.İ. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ayrıca elektrik direğinin düşmesi sebebiyle olası bir patlamadan dolayı, olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Eski İtfaiye mevkiinde trafik bir süre aksarken, bazı vatandaşlar da olayı meraklı gözlerle izledi.
(RÇ-SO-Y)

05.12.2012 15:33:35 TSI

Editör: Wan Haber