Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından "Ulusal Kalite Başarı Ödülü"ne layık görülen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı, Çankaya Köşkü'nde kabul etti.
Türkiye Kalite Derneği Başkanı Hamdi Doğan ile beraber Çankaya Köşkü'ne çıkan Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi'nin 'Mükemmellikte Yolculuk Serüveni'ni, bizzat Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e aktardı.
Şanlıurfa Belediyesi olarak 'Kamu Kategorisi'nde oldukça başarılı bir ödülü kazanmanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden Fakıbaba, büyük teveccüh göstererek kendilerini Çankaya Köşkü'nde kabul eden Cumhurbaşkanı Gül'e, başta Şanlıurfalılar adına daha sonra belediye çalışanları adına sonsuz saygı ve hürmetlerini bildirdiğini söyledi.
Fakıbaba, yaklaşık yarım saat süren ziyaret boyunca, Cumhurbaşkanı Gül'ün kendileriyle sohbet ettiğini ve özellikle Şanlıurfalılara ve Şanlıurfa Belediyesi çalışanlarına sonsuz sevgi ve şükranlarını sunduğunu belirtti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

ÖDÜL SÜRECİ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayelerinde bu yıl 20.'si düzenlenen Ulusal Kalite Ödül Töreni'nde "Ulusal Kalite Başarı Ödülleri"ne layık görülen Şanlıurfa Belediyesi, ödülünü 21 Kasım 2012 tarihinde "Yaşanabilir Gelecek" temasıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen 21. Kalite Kongresi'nde almıştı.
(RÇ-SO-Y)

04.12.2012 18:10:48 TSI

Editör: Wan Haber