Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) tarafından düzenlenen "Büyükşehirli Olmak" konulu panele katılmak üzere Manisa'ya gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Manisa İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Onaylı, MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özkara ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Fakıbaba ziyarette yaptığı konuşmada, "Kıymetli zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Bugün Manisa'yı dolaştım, çok güzel bir şehir. Manisa'da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Vali Halil İbrahim Daşöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şöyle konuştu:"MAGİAD başkanı ve üyelerine de böyle bir vesileyi oluşturdukları için teşekkür ediyorum. Ziyareti normal bir protokol ziyareti ötesinde algılıyoruz. Çünkü eski bir dostumuzu görmekten ve konuk etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başkanımızın bütün Türkiye'nin bildiği gibi Şanlıurfa'da ne kadar başarılı, güzel hizmetler yaptığını, Şanlıurfa'nın bir marka şehir olmasında ne kadar emeği olduğunu biliyoruz. Kendilerini 25 yılı aşkın bir süredir tanıyoruz. Aynı ilde görev yaptığımız ortak bir geçmişimiz var. Gerçekten çok duygulandık, çok mutlu olduk. Manisa'ya hoşgeldiniz diyorum. Bu vesile ile de kendileri vasıtası ile tüm Şanlıurfalı dostlarımıza selam ve sevgilerimizi, iyi dileklerimizi iletiyoruz" dedi.
Eski Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i de hatırlatarak sözlerine devam eden Vali Daşöz, "Sayın Vali'miz Manisa'dan Şanlıurfa'ya gittiler. Manisa'da çok hatıraları ve eserleri var. Selamımızı Sayın Vali'mize de götürmelerini rica ediyoruz." dedi. Vali Daşöz, ziyaretin anısına Başkan Fakıbaba'ya içinde mesir macunu ve Manisa ürünlerinin bulunduğu hediye sepeti verdi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba ise Vali Halil İbrahim Daşöz'e Mırra (acı kahve) takımı ile Şanlıurfa Belediyesi yayınlarından hediye etti.
(AY-ÖND-Y)

13.02.2013 18:19:47 TSI

Editör: Wan Haber