Sanko Holding'in iş makinaları sektöründeki yatırımı Sanko Makina'nın üretim tesislerini gezen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Yöneticisinden, en üst kademeden en alt kademeye kadar bütün çalışanları kutluyorum. Türkiye'de böyle bir makine üretimi yaptıkları ve üretimlerinin de önemli bölümünü ihraç ettikleri için kutluyorum" dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan ve Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile başkan yardımcıları ve üst düzey kamu görevlilerinin de bulunduğu 25 kişilik heyet, Sanko Makina üretim tesislerini ziyaret etti. Konuk heyet, fabrikaya gelişinde, Sanko Makina Genel Müdür Yardımcısı Ertan Paşa, İnşaat Makinaları Satış ve Pazarlama Direktörü Enes Eğin ve Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral tarafından karşılandı. Toplantı salonunda, Sanko Makina üretim tesisleri ve MST markası ile üretilen kazıcı yükleyici ve teleskobik forklift üretimine ilişkin slayt eşliğinde brifing alan ve üretim tesislerinde inceleme yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, SANKO Holding yöneticilerini böyle güzel bir üretim tesisleri kurdukları için tebrik etti. Güçlü bir firmanın, güçlü bir fabrikasında bulunduklarını ve çalışmaları yerinde görmenin güzel bir duygu olduğunu kaydeden Akdemir, şöyle devam etti: "Yöneticisinden, en üst kademeden en alt kademeye kadar bütün çalışanları kutluyorum. Türkiye'de böyle bir makine üretimi yaptıkları ve üretimlerinin de önemli bölümünü ihraç ettikleri için kutluyorum. Bir malı üretirken dış piyasaya da sunabilmek, oraya pazarlamak çok önemlidir. SANKO bunu başarmış. Çalışmalarını yürekten kutluyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum" diye konuştu.
Sanko Makina Genel Müdür Yardımcısı Ertan Paşa da, Zonguldak Belediye Başkanı ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Paşa, "Fabrikamızla gurur duyuyoruz. Fabrikamız gün geçtikçe büyüyor. Her sene giderek artan üretimimizle Türkiye'ye daha fazla katkı yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Muharrem Akkaya, konuşmasının ardından Paşa'ya dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye etti. Bu arada, Zonguldak heyetine daha sonra Sanko Makina fabrikası test alanında MST markası ile üretilen iş makinaları ile küçük bir gösteri de sunuldu.

SANKO MAKİNA
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.
(FS-Y)

16.02.2013 13:21:41 TSI

Editör: Wan Haber