Sanko Holding'in iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makina tarafından Gaziantep'teki fabrikasında üretilen MST bekoloder ailesinin yeni serisi 'MST 6' bekoloderler, Ege Bölgesi'nde büyük talep alıyor.
İzmir Enternasyonel Fuarı'nda Eylül ayında tanıtımı yapılan MST 6 serisi bekoloderler, iki ay içerisinde çoğunluğu İzmir ve çevresinden çok sayıda müşterisiyle buluştu ve olumlu tepki aldı. Uzun yıllardır Bergama'da müteahhitlik işlerini sürdüren İzmir'in saygın firmalarından Çokal İnşaat, MST 6 serisi bekoloderi makine parkına kattı. Kasım ayında iki tane MST bekoloder aldıklarını belirten firma yöneticileri, Sanko Makina ailesine katılmaktan çok memnun olduklarını söyledi.
Yeni seriyi bünyesine katan Acar Kardeşler ise, yıllardır uzmanı olduğu hafriyat konusunda yatırımlar yapan ve makine parkını yeni MST 6 serisi ile genişleten bir firma oldu. Firma yetkilileri, MST 6 serisi bekoloderin kabin değişikliğinin operatörler için büyük bir yenilik olduğunu ifade ederek, daha verimli ve işletme için daha düşük maliyet, daha çok iş imkanı sunan teknolojisiyle tercih sebebi olduğunu vurguladılar.
1980'li yıllardan bu yana altyapı, köprü, yol ve alt geçit projeleri gerçekleştiren Atak Mühendislik de önümüzdeki yıllarda hayata geçireceği birçok kamu ve özel sektör projesi için MST 6 serisi bekoloderi tercih etti. Firma yetkilileri, makine parklarına genç ve yeni teknoloji ile donatılmış bir makine ilave etmenin önemli olduğunu, bu nedenle Sanko Makina ailesine katıldıklarını belirttiler.
Sanko Makine, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurt dışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.
(HD-CC-Y)

05.12.2012 16:03:53 TSI

Editör: Wan Haber