Sanica Boru Elazığspor Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kendi sahasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçtan mutlak galibiyet hedefliyor.
Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Yılmaz Vural, cumartesi günü oynanacak Medical Park Antalyaspor maçında kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi. Rakiplerini iyi analiz ettiklerini anlatan Vural, "Medical Park Antalyaspor'un ne yaptığını biliyoruz. İyi bir takımla oynayacağız. İşimizi çok ciddiye alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Baktığımız zaman Antalyaspor oynadığı son 5 maçta 4 puan toplamış. Yani son 5 haftada bizden daha az puan almışlar" dedi.
Sanica Boru Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş ise bundan sonraki maçların telafisinin olmadığını söyleyerek, "Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Zor bir döneme girdik. Bundan önceki maçlar ligin en zor takımlarıyla oynandı. Bundan sonraki maçlarda telafisi olmayan bir sürece girdik. Bundan sonraki maçları alacak güçteyiz. Taraftar desteğini bekliyoruz. Evimizde oynanacak olan maçlarda taraftarın takımını sahip çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.
(EK-AKK-BÇ-S)

21.02.2013 12:13:17 TSI

Editör: Wan Haber