Sanica Boru Elazığspor, Spot Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Sanica Boru Elazığspor Tesisleri'nde teknik direktör Yılmaz Vural yönetimindeki bordo-beyazlılar, taktik çalışmalar yaptı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Kasımpaşa'nın adı zenginler kulübüne çıktı" diyerek, "Kasımpaşa istediği oyuncuyu almaya sahip bir takım. Onlarda kadrolaşmada tesisleşmede iyi bir atak yaptı. İstanbul'daki bütün Elazığlılar bu maça destek verecekler biliyorum. Bizim için çok kritik bir maç bu. Kazanırsak çok önemli bir atak yapmış olacağız. Çünkü üstümüzdeki takımları belki altımıza almış olacağız. Böylesine bir puan mücadelesiyle bizde Sedat yok onlarda Ernst yok. Bizde Köksal'ın biraz sıkıntısı var sanırım maça kadar sıkıntısı kalmaz. Böylesine bir yarışı bakalım kim sonuçlandıracak" şeklinde konuştu.
Bodo-beyazlı futbolcu Murat Akyüz ise, iyi bir başlangıç yaptıklarına değinerek, "Hocamız sağ olsun bize ikinci şansı verdi. Bundan sonra formayı kapmaya çalışacağız. Elazığspor'un için Elazısğpor'un başarısı için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Serdar Gürler de ikinci yarıya iyi başladıklarını dile getirerek, "İnşallah geçen haftaki performansı devam ettirip Kasımpaşa maçından iyi sonuçlar alırız. Kasımpaşa maçından umutluyuz. Üç puanla ayrılacağıma inanıyorum" diye konuştu.
(EK-YRT-BH-S)

29.01.2013 16:52:19 TSI

Editör: Wan Haber