Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasından kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan bordo-beyazlı ekipte Orhan Ak ile Önder Turacı'nın izinli, belindeki ağrıdan dolayı Sedat'ın çalışmaları katılmadığı ve Aydın Karabulut'un ise takımdan ayrı düz koşu yaptığı belirtildi.
İdman öncesi açıklamada bulunan Mehmet Çakır, Trabzonspor maçı ile galibiyet serisine başlamak istediklerini belirterek, "2. yarı ilk maçı oynardık. İstanbul'dan 1 puanla döndük. Tabi gönül isterdi ki son dakikaya kadar önde götürdüğümüz maçı 3 puanla bitirmek isterdik. Ama olmadı 1 puan herkesin kabul edeceği bir şeydi ama önde götürdüğümüz maçtan 1 puanla ayrıldık. Aldığımız bir puanın önümüzdeki maçlar için iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah Trabzon maçı ile birlikte iç sahada galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz" dedi.
Sanica Boru Elazığspor'a ikinci yarıda Mersin İdmanyurdu'ndan transfer olan Mustafa Sarp ise, "Beni camiaya layık görenleri transferden dolayı teşekkür ederim" diyerek, "İlk maçımı Fenerbahçe ile oynadım. Son saniyede kaybettiğimiz 3 puanın üzüntüsü içindeyiz. 1 puan oynanan maçtan sonra sevindirici değil. Ama kayıp etmemek sevindirici. Trabzon maçı hazırlıklarına bugün başlıyoruz. Bundan sonraki süreç zor gibi görünse de sahada belli olacak" açıklamasında bulundu.
Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Yılmaz Vural da, Fenerbahçe maçında küçük detaylarla galibiyeti kaçırdıklarını vurgulayarak, "3 puan alsaydık puanımız 19 olacaktı. Tüm rakiplerimiz kayıp etmiş, şampiyonluğa oynayan birtakım ve 50 bin kişinin önünde böyle bir sınav verdik. Bundan da alnımızın akıyla çıktık. Allah'a şükür. Transferler devam ediyor. Benim yazdığım listeyi gerçekleştiremedik. Bende transfere müdahil olmak istemiyorum çünkü, benim dediğim transfer gerçekleşse ben onu üzerime alırdım. Şuan ne durumda ben bilmiyorum. Yunan golcü Gekas ile anlaşma ne durumda ben bilmiyorum. Ben evet desem yanlış olur. Hayır desem yanlış olur. Kim gelse sahaya çıkartır oynatırım. Trabzonspor takımının konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz bu maçı kazanmamız gerekiyor. Rakiplerimizin de çok zor maçı olacak. Kazanırsak 20 puanla altımızdakilerden biraz daha uzaklaşıp yukarı doğru çıkmamız mümkün olacak" şeklinde konuştu.
(EK-YRT-BH-BÇ-S)

22.01.2013 18:07:49 TSI

Editör: Wan Haber