Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, oyuncularını Trabzonspor maçındaki oyunlarından dolayı kutladı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Sanica Boru Elazığspor, Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Bütün eksiklere rağmen çok iyi mücadele ettik. Trabzonspor'u iyi analiz ettik ve oyuncularımız yürekten oynayarak başarılı bir skor elde ederek karşılaşmayı kazandık" dedi.
Oyuncularına teşekkür eden Vural, "Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Kasımpaşa önemli transfer yaptı. Biz de ise aynı ciddiyetimizi sürdüreceğiz. Maçın sonunca Bilica'nın pozisyonuna canım sıkıldı. Bilica, yapmaması gereken hata yaptı. Bilica, takımımın çok önemli oyuncu, kaptanımız, hem kart görüyor hem de o poziyonda gol yiyoruz. Bu nedenle galibiyete inanın çok sevinmedim. Takımım böyle hatalar yapmamalı" diye konuştu.
Trabzonsporlu futbolcu Olcan ise istedikleri pozisyonları yakaladıklarını ancak gole çeviremediklerini belirterek, ilk yarı yedikleri golle soyunma odasına gittiklerini söyledi. Olcan, "İkinci yarıda ise rakip kalede baskı kurduk ancak sonuca gidemedik. Huzurlu ve mutlu değiliz. Umarım biran evvel üst sıralara tırmanırız. Trabzonspor layık olduğu yerlere gelir" şeklinde konuştu.
(EK-MFS-MFS-S)

27.01.2013 18:31:10 TSI

Editör: Wan Haber