MHP Gurup Başkan Vekili Mehmet Şandır, yerel seçimler için iddialı konuşarak, "Mersin'de MHP'nin bayrağını tüm belediyelerde dalgalandıracağız" dedi.
MHP Gurup Başkan Vekili ve Mersin milletvekili Mehmet Şandır, Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte MHP Akdeniz İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Akdeniz İlçe Başkanı Cumali Ansar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile 2014'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin sohbet eden Şandır, Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı her kim olursa olsun birlik, beraberlik içerisinde bu adayı sonuna kadar destekleyeceklerini ve Mersin'de MHP'nin bayrağını tüm belediyelerde dalgalandıracaklarını söyledi. Sorunların çözümü için Mersin genelinde katkı vermeleri gerektiğini belirten Şandır, "Meclis kayıtlarına göre geçen 4 yılda Mersin'e 485 gün gelmişiz. Bu da iki günde bir Mersin'de olduğumuzun göstergesi" diye konuştu.
Partinin başarısında en önemli payın teşkilatlarda olduğunu ifade eden Şandır, teşkilatların başarısına katkı vermenin görevleri olduğunu kaydetti. Milletvekili olarak teşkilatların talepleri doğrultusunda il, ilçe, belde teşkilatlarının programlarına büyük oranda katıldıklarını dile getiren Şandır, "Çok çalışarak halkımıza MHP iktidarını sağlamak zorundayız. Geç kalmamak gereklidir. Milletvekili olarak, her programa katılacağım. Sizin başarabilmeniz açınızdan üzerime düşen her türlü görevi yapacağım. Akdeniz İlçe Teşkilatımıza da yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
"Bugün birlik olup ortak hareket edeceğiz" diyen Şandır, Mersin'de yoğun bir çalışma yürüterek hem Büyükşehir Belediyesi'ni hem de ilçe belediyeleri kazanacaklarını iddia etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkan adayı konusunda kararını erken vereceği kanısında olduğunu belirten Şandır, şunları söyledi: "Aday her kim olursa olsun, teşkilat olarak hep birlikte destekleyeceğiz. Bir ülkücü olarak isteğim, herkes kendi alanından başlayarak haritayı elimize alarak, insanlarımızı nasıl örgütlemeliyiz, bunu tartışmaya ve gerekeni yapmaya başlamalıyız. Milletvekili olarak her programa katılacağım. MHP adaylarının seçilebilmesi için üzerime düşen her türlü görevi yapacağım."
MHP Akdeniz İlçe Başkanı Ansar da Şandır ve belediye başkanlarına ziyaretleri için teşekkür ederken, İlçe Başkan Vekili Remzi Çıngı ise Şandır'ın Mersin'den milletvekili olmasının kent adına büyük şans olduğunu vurguladı. MHP'deki birlik, beraberliğin tüm siyasi partilere örnek olması gerektiğini dile getiren Çıngı, "Kimin aday gösterileceği Genel Merkezi'mizin takdiridir. Yarın ne olacak bilemeyiz; ama hangimiz aday gösterilirsek gösterilelim, kimsenin kuşkusu olmasın ki, birlikte aday olan arkadaşımıza destek vereceğiz. Allah nasip ederse Mersin'de MHP'li başkanlar belediyeleri yönetecek. Bunu da biz bu birliktelik sayesinde sağlayacağız" şeklinde konuştu.
(KYM-Y)

31.12.2012 15:43:42 TSI

Editör: Wan Haber