Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Eskişehir deplasmanına gidecek Kasımpaşa hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın tecrübeli futbolcusu Sancak Kaplan, "Bu maça iyi hazırlandık, oradan 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.
Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman, taktik çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. Hazırlıklara, tedavileri süren sakat oyuncular Volkan Yaman, Kafoumba Coulibaly ve Şahin Aygüneş katılmadı. Sakatlıkları süren Ali Bilgin ve Pablo Pintos ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Takımın tecrübeli futbolcusu Sancak Kaplan Eskişehirspor maçını değerlendirdi. Eskişehirspor maçının şu ana kadarki en zor maçlardan biri olduğunu vurgulayan Kaplan, "Şu an Eskişehirspor çok formda. Trabzonspor karşısında çok iyi bir futbol sergilediler ve 3-0'lık net bir skorla sahadan ayrıldılar. Biz de geçen hafta şanssız bir şekilde 3 puanı kaçırdık. Bu maçın öneminin farkındayız. Bu maça iyi hazırlandık, oradan 3 puanla dönmeyi
hedefliyoruz" diye konuştu.
(RFK-RFK-S)

30.11.2012 14:09:08 TSI

Editör: Wan Haber