Samsunspor İkinci Başkanı Mehmet Bank ve Alt Yapı Koordinatörü Osman Özel, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ve Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.
İkinci Başkan Mehmet Bank, Kaymakam Yunus Kalaycı'ya ve Belediye Başkanı Murat İkiz'e ziyaretin anısına Samsunspor forması ve porselen futbol topu hediye etti. Kaymakam ve Başkan'a Samsunspor'a katkıları nedeniyle "Teşekkür Belgesi" veren Bank, "Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız iyi birer Samsunsporlu. Her zaman yanımızdalar. Kendilerine teşekkür etmek için ziyaret ettik. Bu arada, Samsun amatörünün köklü kulüplerinden Havzaspor'a da Samsunspor olarak neler yapabilirizi konuştuk. Havzaspor'a gereken destek verilecektir. Diğer ilçelerimizde de aynı ziyaretleri sürdüreceğiz" dedi.
Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ise, "Samsunspor hepimizin gurur kaynağıdır. Başarıları ile övünüyoruz. Bu kentte yaşayan herkes en büyük tanıtım aracımız olan Samsunspor'a sahip çıkmalı" diye konuştu.
Havza Belediye Başkanı Murat Ekiz de, "Tarihi başarılarla dolu olan Samsunspor'umuz layık olduğu yere en kısa sürede gelecektir. Şimdi birlik, beraberlik ve destek zamanı" ifadelerini kullandı.
(SAM-SLH-Y)

18.02.2013 12:26:46 TSI

Editör: Wan Haber