PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı.
Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Besim Durmuş nezaretinde yapılan idmana tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ile başlayan idmanda Bolu maçında forma giyen oyuncular soyunma odasına giderken, diğerleri ise çift kale maç yaptı.
Hafta sonu deplasmanda 2-1 kaybedilen Boluspor maçını değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, pozisyon hatalarından dolayı yenildiklerini söyledi. Boluspor ile güzel bir maç oynadıklarını belirten Durmuş, "Çok coşkulu oynadığımız söylenemez ama kaybedecek kadar da kötü oynamadık. Ama pozisyon hataları oluştu. İkinci yarının başında takım savunmasının dışında bireysel savunma hataları oluştu. Deplasmanda Bolu gibi bir takıma beklenmedik şekilde pozisyon hatalarından dolayı 2 gol yedik ve mağlup duruma düştük. 2-0'dan sonra daha coşkulu oynamaya başladık ve gol bulduk. Gereksiz iki tane pozisyon hatasından dolayı mağlup olduk. Kazanacak kadar coşkulu davranış sergileyemedik ama maçı kaybedecek kadar da kötü oynamadık" dedi.
Hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Çaykur Rizespor maçına da değinen Durmuş, "Çaykur Rizespor güçlü bir takım. Özellikle bol gol atan ve aynı zamanda da bol gol yiyen bir takım. O yüzden takım savunmasını iyi yapar ve coşkulu oynamayı bu maça yansıtabilirsek kazanabileceğimiz bir maç olacak. Çaykur Rizespor ile evimizde oynayacağımız maçın 3 puanına adayız. Takım halinde iyi savunma yaparsak kazanacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.
(GKH-SLH-MFS-MFS-S)

11.02.2013 19:04:53 TSI

Editör: Wan Haber