PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un taraftarları, Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin 20 Ocak 2012 gününden itibaren hayata geçireceği "Bu Kan Seni Unutur mu?" adlı kan bağışı kampanyasına destekte bulunarak kan verecek.
Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin 20 Ocak 2013 gününden itibaren hayata geçireceği "Bu Kan Seni Unutur mu?" adlı kan bağışı kampanyasına 27 Ocak 2012 Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadyum'unda destek vereceklerini söyleyen Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Engin Tatar, "20 Ocak 1989'da Türk futbolu çok vahim bir trafik kazası ile sarsılmıştır. Bu nedenle 20 Ocak tarihi Samsunsporlular ve Samsunlular için acı ve unutulmaz bir tarihtir. Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin düzenleyeceği 'Bu Kan Seni Unutur mu?' adlı kan bağısı kampanyasına katkıda bulunmayı dernek olarak uygun gördük" dedi.
Samsunspor'a gönül veren tüm taraftar gruplarının kampanyaya katılacağından emin olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Engin Tatar, "Kan bağışı kampanyası, 20 Ocak Pazar günü yapılacak anma törenleri ile birlikte Türk Kızılayı Samsun Şubesi önderliğinde başlayacak. Bir hafta boyunca farklı günlerde taraftar gruplarımız bağışta bulunacaktır. Biz de Samsunspor Taraftarlar Derneği olarak yaklaşık bin kişilik bir grupla bağışta bulunacağız. Bağışımızı 27 Ocak Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu önünde saat 12.00'de gerçekleştireceğiz. Tüm Samsunsporlu ve Samsunlu olan halkımızı bizlere destek vermeye davet ediyoruz" diye konuştu.
(HAK-MAY-BÇ-S)

13.01.2013 17:21:07 TSI

Editör: Wan Haber