Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Samsunspor büyük bir camia, kalan maçlarımızdan iyi sonuçlar alıp devre arasına iyi girmek istiyoruz" dedi.
Cumartesi günü deplasmanda oynanan 1461 Trabzon maçının değerlendirmesini yapan Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Hafta sonu oynadığımız 1461 Trabzon maçı hem puan cetvelindeki yerimiz hem de uzun haftalardan bu yana kazanamamanın baskısı nedeniyle camiamızın, halkımızın ihtiyacı olan bir galibiyet bekliyorduk. Trabzon'a da umutlu gitti. Maça da iyi başladık. Topu ayağımızda tutup kontrayla gol aramayı planlıyorduk. İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Oyunun akışı ve ritmi bizim elimizde görünüyordu. Ölü toptan bulduğumuz golle ikinci yarıya başladık. Golden sonraki 15 dakikalık bölümde her şey istediğimiz gibi gidiyordu. 75. dakikadan sonra oyun isteğimiz dışında gelişti. Yaptığımız oyuncu değişikliklerinizdeki düşüncelerimiz sahada karşımıza çıkmadı. Savunmada yapılan basit hatalar sonrasında birbirine benzeyen iki tane gol yedik. 1-1'den sonra oyunu tutabilirdik ama hiçbir şey anlamadan ikinci golü kalemizde gördük. Bizim için her şeyin iyi gittiği ve kazanmaya çok yaklaştığımız bir maçtan mağlup ayrıldık" diye konuştu.
Yenilginin her türlüsü acıdır, ama bu şekilde olması canımızı yaktı diyen Durmuş, "Bizi desteklemeye gelen taraftarları çok üzdük. Ama hayat devam ediyor. Burası büyük bir camia. Kalan maçlarımızdan iyi sonuçlar alıp devre arasına iyi girmek istiyoruz. Devre arasını da iyi değerlendirmek ve ikinci yarıda daha iyi olmaya çabalayacağız. Hafta sonu oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak morallerin yıprandığı şu günlerde nefes almak istiyoruz. Bunu başaracak oyuncu grubuna sahibiz" şeklinde konuştu.
(SAM-GKH-MFS-MFS-S)

10.12.2012 18:04:57 TSI

Editör: Wan Haber