Teknoloji devi olan Samsung kalitesini ve üstün teknolojisini bir kez daha ortaya koyuyor.18 Ocak'ta planlanan bir etkinlikte tam resmi olacak olan ilk işletim sistemli akıllı telefon (Tizen) Samsung z1 bomba özelliklerle geliyor..

Samsung, 2015 model televizyon serisini CES 2015’te görücüye çıkardı. Güney Koreli şirketin Quantum Dot teknolojisiyle donattığı yeni nesil 4K TV’ler, yine piyasaya şekil vereceğe benziyor. Şirketin 2015’te yepyeni yeteneklere sahip olacak televizyon modelleri, standardize bir açık-kaynak platformu olan Tizen işletim sistemiyle satışa sunulacak.
 
Tizen’li televizyonlar akıllı evin kumandası olacak!
 
48 inç ile 88 inç arasında değişen boyutlara sahip olan JS9500, JS9000 ve JS8500 model numaralı yeni akıllı TV’ler, Tizen işletim sistemi sayesinde daha fazla işlevsellik ve uygulama olanağı sunuyor. Ayrıca Tizen işletim sistemli ilk akıllı telefon Samsung Z1 ise 18 Ocak’ta düzenlenecek olan etkinlikte resmiyet kazanacak.
 
Samsung’un yeni nesil Smart TV’leri, daha fazla içerikle birlikte kullanım esnekliği de sağlayacak. Yazılım geliştiricilerin de kolayca yeni içerik yaratmalarına izin veren platform, TV deneyimine yeni bir boyut getirmeye hazırlanıyor. Öte yandan Tizen’in diğer cihazlarla da uyumlu olması, Samsung Smart TV’leri aynı zamanda akıllı evlerin kumanda merkezi haline getiriyor. Samsung’un Tizen’e sahip yeni Smart TV’leri, geleceğin akıllı televizyonları için standartları yeniden belirliyor.

Editör: Wan Haber