Samsung'un merakla beklenen modellerinden olan Grand Max Güney Kore'de tanıtıldı. Grand Max, 5.25 inç boyutunda ve 720p HD çözünürlükte IPS LCD ekran ile geliyor. 13 megapiksel çözünürlükte Full HD video çekebilen Grand Max, selfie severleride unutmamış. 

Çok sayıda telefon üretmesi ile sık sık eleştirilen Samsung, Galaxy E7 ve E5 modellerinden sonra, Galaxy Grand Max modelini de, Güney Kore'de tanıttı.

Galaxy E7 ve Galaxy E5 ile neredeyse aynı özellikleri sunan Galaxy Grand Max, iki model arasında ekran boyutuna sahip telefon arayanların denemek isteyebileceği üçüncü bir model konumunda yer alıyor.

Galaxy S4'ü hatırlatan metal görünümlü plastik çerçevenin kullanıldığı Grand Max, 5.25 inç boyutunda ve 720p HD çözünürlükte IPS LCD ekran ile geliyor.

Arkasında 13 megapiksel çözünürlükte Full HD video çekebilen LED flaşlı ana kamera yer alan Grand Max'in önünde Selfie severler için tatmin edici 5 megapiksel çözünürlükte ön kamera kallanılmış.

Depolamada 1.5 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip Grand Max, 64 GB kdar MicroSD kart girişini de destekleyebilmekte.

Galaxy E7 ve E5'te olduğu gibi 1.2 Ghz hızında 4 çekirdekli 64 Bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemci ve Adreno 306 grafik işlemci yer alan Grand Max'te, 2500 mAh boyutta batarya bulunuyor.

Satışları 290 dolar ile Güney Kore'de başlayan Grand Max'in önümüzdeki aylarda diğer pazarlara da gelmesi bekleniyor.

Caner Sönmez SDN - ShiftDelete.Net

Editör: Wan Haber