Dünya teknoloji devi olan Samsung son nesil telefon olan Galaxy S6'yı piyasaya çıkarma başlıyor. Müthiş bir ön sipariş alan Samsung, Galaxy S6 için milyon satmayı planlıyor. Samsung  Galaxy S6 birbirinden özel uygulamalarla ve özelliklerle karşınıza çıkacak.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 2015 model amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy S6 olacak. Galaxy S6 ile ilgili haberlerin ardı arkası bitmiyor. Asıl haberimize önemli habere geçmeden önce Samsung Galaxy S6’nın muhtemel olması gereken özelliklerini sizler için söyleyelim.
 

Galaxy S6’nın özellikleri şunlarla sıralayabiliriz: Telefonda Snapdragon 810 yongaseti kullanılacak. Telefonun ana belleği 4 GB, çözünürlüğü QHD; “2560×1440” çözünürlüğünde olacak. Cihazın arka kamerasının 20, ön kamerasının ise 5 megapiksel olacağı söylenmekte. Bu özellikleri ile telefon adeta bir selfie dostu olacak. MWC 2015 ile beraber telefonun özellikleri kesinlik kazanacak. Samsung Mobile sitesinden; Samsung Galaxy S6’nın ilk teaserı da görüldü. Teaserın ana sloganı ise şu: “Ben sıradaki Galaxy’im. Benim bakış açımla ilhamım oldun Unpacked’de” Unpacked etkinlikte yaşanacak olayların bir özeti. Firma hem teaser hem de sloganla bir hayli iddialı olduklarını gösteriyor.


Kaynak: http://www.vezirhaber.com/teknoloji/dunya-devi-samsung-galaxy-s6-rakiplerini-dize-getirmeye-geliyor-h565.html#ixzz3RocjZPWO

Editör: Wan Haber