Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, THY Samsun Müdürlüğü'ne atanan Arif Ali Gezmişoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, beraberinde Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Beytekin ve Orhan Bülbüloğlu, Meclis Üyesi Oğuzhan Serinkaya, Oda Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç ile birlikte THY Samsun Müdürlüğü'ne atanan Arif Ali Gezmişoğlu'nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türk Hava Yolları'nın son yıllarda çığır açtığını belirterek, "THY yaptığı atılımlarla dünyada bir ekol oldu. Şu anda dünyada en iyi uçak filosuna sahip olan THY'nin yaptığı yenilikler, uygulamalar olumlu yönde ilimize de yansıdı. Samsun maalesef önceki yıllarda hava taşımacılığı yönünden mağdur edilmişti. Yeni havaalanı ilk açıldığında dört uçuş vardı. Ama bugün çok farklı hale geldi. Yatırımlar artıkça, şehir geliştikçe hava taşımacılığı gelişiyor. Buna paralel olarak hava yolu taşımacılığı alternatifleri de artıkça kentler de gelişiyor. Ben inanıyorum ki; yeni havaalanı daha önceden hizmete girseydi Samsun bugün daha da gelişmiş bir şehir olurdu. Samsun hava taşımacılığında çok alternatifli hale geldi" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu ise Samsunlulara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Samsun'un taleplerinden biri olan business class hizmetinin verilmesi için başvurumuzu yaptık. Yakın zamanda sonuç alacağımıza inanıyorum. Buraya çekebileceğimiz daha çok yolcu olduğuna inanıyorum. Bunun için de en güzel, en iyi hizmeti vermenin çabası içindeyiz. Çünkü Samsun halkı en iyisini hak ediyor. Krasnador'a Samsun'dan direkt uçuşlarının başlaması konusunda da sivil havacılık anlaşmasının yapıldığı takdirde THY'nin bu işin içine gireceğine inanıyorum. Sizlerin de desteğiyle Samsunumuza ve Samsun halkına daha iyi şeyler vereceğiz" diye konuştu.
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve beraberindekiler daha sonra da Samsun Hava Limanı Meydan Müdürü Hamit Anıl'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Anıl, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
(SAM-SLH-Y)

15.02.2013 14:01:43 TSI

Editör: Wan Haber