AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, LÖSAM üyeleri tarafından geliştirilen 'Aileleri Evlerinde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi' kapsamında Gaziantepli Muhammed Özaygır'ı evinde ziyaret etti.
Samsun'da geçirdiği başarılı bir ilik nakli sonrasında tedavisine devam eden minik Muhammed Özaygır'ı AK Parti Milletvekili Tülay Bakır ziyaret etti.
Ziyarette konuşan milletvekili Tülay Bakır, LÖSAM Derneği ve üyelerinin başlattığı girişimleri ve çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Milletvekili Bakır, "Böyle bir ortamda bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sivil toplum örgütlerinin toplumsal ilişkilerde önemli fonksiyonları olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca hastalarımızla ilgili olabilecek her türlü sıkıntıda şahsımı 24 saat arayabilirler" dedi.
Eşiyle başlattıkları projede bugüne kadar toplumun değişim kesimleriyle bine yakın ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen LÖSAM Sekreteri Kenan Öztürk ise "Sayın vekilimizin bizlerle beraber olmasından dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz. Düşüncemiz aileleri evlere taşımak ve kardeş aileler oluşturmaktır" diye konuştu.
Ziyaret sonrasında LÖSAM Genel Sekreteri Kenan Öztürk, yaşadıklarını kaleme aldıkları 'Emrahların Dünyası' adlı kitabı AK Parti Milletvekili Tülay Bakır'a takdim etti.
(HAK-MAY-Y)

03.02.2013 17:25:48 TSI

Editör: Wan Haber