Samsat Kaymakamı İsmail Sündük ve bazı daire müdürleri, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Adıyaman İl Müdürlüğü görevine atanan Emin Yücekaya'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarete Kaymakam İsmail Sündük'ün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Korkmaz, Samsatlılar Derneği Başkanı Fahrettin Çelik katıldı. Yakın zamanda İşkur Adıyaman İl Müdürlüğüne atanan M. Emin Yücekaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ve bu arada Samsat ilçesinde uygulamak istedikleri bazı projeler hakkında bilgi verdiklerini anlatan Kaymakam Sündük, daha önce AR-GE biriminde çalışan Yücekaya'nın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade etti.
Kaymakam Sündük, son zamanlarda Çalışma ve İş Kurumu tarafından yürütülen toplum yararına çalışma programları ve diğer alanlardaki istihdamı artırıcı projeler ile çok güzel hizmetler yürütüldüğünü söyledi. Bu yıl Samsat ilçesinde özellikle bayanlara yönelik bazı projeler hazırladıklarını anlatan Sündük, şöyle konuştu: "Bu projelerimizin uygulanması ile birlikte toplumda dezavantajlı durumda olan bayanların ekonomik gelir elde edebilmeleri ve daha da sosyalleşmeleri sağlanacaktır."
İŞKUR Adıyaman İl Müdürü Yücekaya da açıklamasında, "Sayın kaymakamımız ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hazırlanan projelerin ivedilikle değerlendirilerek bir an önce hayata geçmesi için imkanlarımızı zorlayacağız. İlimiz genelinde çalışmalarımızı yayarak daha refah içerisinde yaşamak için bütün imkanlarımızı kullanacağız" şeklinde konuştu.
(FÇ-HO-Y)

09.01.2013 11:11:29 TSI

Editör: Wan Haber