SAMGAZ, her geçen gün kendini geliştirmek ve müşterilerine daha hızlı, daha kaliteli ve mükemmel hizmet sunabilmek için personel eğitimlerine aralıksız devam ediyor.
Türkiye'de 2000 yılları itibariyle gelişen ve çeşitlenen ürün yelpazesi ve buna paralel olarak değişen müşteri talepleri sonrasında TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi geliştirildi. SAMGAZ tarafından ise bu sistemin etkin bir şekilde işletilmesi amacıyla 29-30 Kasım 2012 tarihlerinde Türk Standartları Enstitüsü'nden TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi eğitimi talep edildi.
Cengiz Holding Eğitim Salonu'nda Mustafa Aydın'ın sunumu ile gerçekleştirilen TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi eğitiminde; TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi Kapsamı, Atıf Yapılan Standartlar ve/veya Dokümanlar, Terimler ve Tarifler, Kılavuzluk Prensipleri, Şikayetleri Ele Alma Çerçevesi, Planlama ve Tasarım, Şikayetleri Ele Alma Prosesi'nin Çalıştırılması, Sürdürme veya İyileştirme konu başlıkları altında soru, görüş ve düşünceler bildirilerek verimli bir eğitim süreci izlendi.
Eğitim sonunda SAMGAZ Kalite Yönetim Sistemleri Müdürü Samet Kılıç tarafından eğitimci için özel olarak tasarlanan plaket takdim edildi. Kılıç yaptığı konuşmada, "Kalite politikamız; doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde kalite yönetim sistemi şartlarına uyarak tüm personelin katılımıyla sistemin etkinliğini sürekli iyileştirerek yasal şartlar çerçevesinde müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bu bağlamda 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne ek olarak değişen tüketici taleplerini karşılayabilmek amacıyla geliştirilen 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi'nin şirketimizde kurulması amacıyla çalışmalar sürdürülmektedir" dedi.
Eğitimci Mustafa Aydın ise eğitimin çok başarılı geçtiğini belirterek önümüzdeki günlerde SAMGAZ'da sistemin etkin olarak işlemesi amacıyla gereken bütün verilerin paylaşıldığını belirtti.
(SAM-SLH-Y)

04.12.2012 17:44:00 TSI

Editör: Wan Haber