SAMGAZ, her geçen gün kendisini geliştirmek ve abonelerine daha hızlı, daha kaliteli ve mükemmel hizmet sunabilmek için personel eğitimlerine aralıksız devam ediyor.
Personelinin çağdaş yönetim teknikleri konusunda bilgisini artırmak, çağdaş yönetimin gereklerine uygun, yenilikçi, stratejik düşünen ve gelişmeye açık birer personel olarak yetiştirilmesi hedeflenen eğitim, iki gün sürdü ve başarıyla tamamlandı.
OMTEL Otel'de, BS Akademi Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı A.Ş. tarafından, Öğretim Görevlisi Dr. Emre İşci'nin sunumu ile gerçekleştirilen Çağdaş Yönetim Teknikleri eğitiminde; Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi, Öğrenen Örgütler, Çatışma Yönetimi, Personel Güçlendirme, Kriz Yönetimi, Dış Kaynaklardan Yararlanma, konu başlıkları altında 35 personelin katılımı ile tamamlandı.
Eğitim sonunda Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe, "Enerji stratejilerinde etkin rol oynayarak, doğal gaz sektörünün gelişimine ve işleyişine destek olmayı hedeflediğimiz bu yolda, inancımızın yazılı hale getirilmesi ile oluşturmuş olduğumuz vizyonumuza ulaşmak için, tüm yöneticilerimiz ve personellerimiz gayret ve özenle görevlerini icra etmektedir. Gerçekleştirilen eğitimlerin de bu amaca gidilen yolu kısaltacağına şüphe yoktur. Katılımcı personellerimize ve sunumlarından dolayı Dr. Emre İşci'ye teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Eğitimci Dr. Emre İşci ise, "İlk insandan beri eğitimin önemi artarak devam etmiş olup ve bu eğitim talepleri de artmaya devam edecektir. Globalleşen, sınırların kalktığı dünyada, bireylerin temel yeterliklere sahip olması, bilgiye ulaşabilmesi, sağlıklı toplumsal ilişkiler kurabilmesi ve iyi bir kariyer elde edilebilmesi için eğitim çağımızın en önemli ihtiyaçlarından biridir" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

17.12.2012 16:04:50 TSI

Editör: Wan Haber