AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Salihli ilçesinde yapılacak bazı çalışmalar için 360 bin TL ödenek çıkarıldığını bildirdi.
Milletvekili Yurttaş, ödeneğin sel felaketinde zarar gören Salihli'nin Beylikli Köy Köprüsü ile Devlet Hastanesi yeni poliklinik binası yapımı ve hastane fiziki görünüm iyileştirme çalışmaları ile Öğretmenevi'nin malzeme ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çıkarıldığını kaydetti.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "Salihli Beylikli köyü ile Yeşilova köyü arasında Alaşehir çayı üzerinde ki sel felaketinden dolayı yıkılmış olan köprüyle ilgili Başbakanlık AFAD Müdürlüğü ile görüşmelerimiz neticesinde Beylikli köprüsünün tekrar yapılması hususunda Manisa İl AFAD Müdürlüğüne 200 bin TL ödenek çıkartıldı. Bu ödenekle birlikte en kısa zamanda Beylikli Köyü köprüsünün yapımını sağlayacağız. O köprü bölgede yaşayan çiftçilerimizin ve tarım işçilerinin hem tarlalarını geçişlerini sağlıyordu hem de içme suyunun geçişini sağlıyordu. Bununla birlikte iki ayrı konuda da Salihli'ye ödenek çıkartılmış durumda bunlardan birisi ise; Salihli Devlet Hastanesinde görevli hekimlerimizin ve diğer sağlık personelinin hastanenin ihtiyaçlarının karşılanması için yeni poliklinik binası yapımı ve hastane içerisinde ki bazı bölümlerin iyileştirilmesi için Özel İdareden talepleri olmuştu. Özel idare ile İl Genel Meclisi toplantısında 100 bin TL ödenek çıkartıldı. Biz hasta memnuniyetine önem verdiğimiz oranda sağlık personeli memnuniyetine de önem veriyoruz. Bu nedenle hekimlerimizin ve diğer sağlık personeli arkadaşlarımızın talepleri bizler için çok önemli. Gelen bu talep doğrultusunda İl Özel İdaremizde talebe gerekli cevabı vermiş ve yapılacak olan yeni poliklinik binasıyla, hastanemizin bazı bölümlerinin yapımı hususunda iyileştirilme çalışmaları için ödenek çıkartılmıştır. Bu ödenekle birlikte hem hastalarımızı hem de o hastanede görevli personel arkadaşlarımızı daha rahat, daha huzurlu bir yapı içerisinde bulunmaları sağlanmış olacak" dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Salihli'ye kazandırılması hedeflenen Öğretmenevi'nin bina yapımının tamamlandığını, malzeme ve diğer ihtiyaçlar konusunda ise 60 bin TL ödenek çıkartıldığını da sözlerine eklerken, bu ödenekle birlikte ilçenin modern bir Öğretmenevi'ne kavuşacağını belirtti.
(ES-ERG-Y)

11.02.2013 13:44:54 TSI

Editör: Wan Haber