Manisa Valiliği tarafından vatandaşlara yöreyi tanıtmak amacıyla başlatılan "Manisa'nın Turizm Seferberliği ve Markalaşma Projesi" kapsamında Nurdan Özgür'ün yazıp Dr. Rasim Aşın'ın yönettiği ve Rasim Aşın ile Gülgün Yalvaç'ın oynadığı Turizm temalı anlatısal oyun 25 Ocak Cuma günü Seyyah oyuncuları Kültür merkezinin sahnesinde seyircisi ile buluşacak.
Aynı zamanda Çocuk Tiyatrosu Araştırmaları Laboratuarı Derneği Başkanı Pedagog Rejisör Dr. Rasim Aşın, "Tiyatronun kazanımları ile Haziran ayına kadar gerek orta, gerek lise ve üniversite gençliğimize, gerekse yetişkinlere "Manisa'nın turizm potansiyelini ve Turizm anlayışını kazandırmak" için Seyyah adındaki oyunumuz sahnelenecek. Bu oyunda yer almaktan son derece mutlu olacağım" dedi.
Oyunda yer alacak olan diğer bir oyuncu ise Gülgün Yalvaç ise "Yıllar sonra Rasim Aşın'la tekrar sahnede olmak çok heyecan verici. Bir zamanlar ben ona ustalık, rehberlik yaparken şimdi o benim ustam. Yıllar sonra oyuncu olarak sahneye çıkmaksa çok heyecan verici. Heyecanla ve sabırsızlıkla 25 Ocak tarihini bekliyorum" diye konuştu.
(ES-ERG-Y)

16.01.2013 17:09:58 TSI

Editör: Wan Haber