Salihli Şehiriçi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne ait yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Başkan Yardımcıları Hasan Sungur ve Altan Serpil, Şehiriçi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Kamil Uyar, partilerin ilçe başkanları, belediye çalışanları, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ve şehiriçi dolmuşçuları katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Kooperatif Başkanı Uyar, "Belediyemize hizmetleri dolayısı ile teşekkür ederim. Belediye ile iyi bir diyalog içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Açılışını yaptığımız son durak halkımıza hayırlı olsun" dedi.
Belediye Başkanı Okay da, şöyle konuştu: "Bugün burada yapımını tamamladığımız son durak tesislerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Daha önce Gümüşçayı'nın karşı kıyısında bulunan Kurtuluş Son Durağını Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin ulaşım hizmetlerimizden daha iyi yararlanabilmesi ve şehiriçi taşıyıcılar kooperatifimizin daha rasyonel hizmet verebilmesi için bu alana taşıdık. Durağın buraya taşınması talebi bizim Gümüşçayı rekreasyon çalışmalarımız ile de örtüşüyordu. Burada 2000 metrekarelik bir alanda durak kazandırırken, kentimizin batı tarafındaki Barış Mahallesi'nde de 1000 metrekarelik bir alanda yeni bir durak kazandırdık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz durağın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyor, durağımızın mahalle halkına, öğrencilerimize ve dolmuşçu esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum."
(ES-ERG-Y)

11.01.2013 13:19:51 TSI

Editör: Wan Haber