Salihli Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık zirvesinde bir araya gelen heyet, Sağlık Kenti Salihli'yi masaya yatırdı.
Sağlık zirvesine AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Gürsoy, Salihli Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Hatice Kocakaya, Özel Salihli Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Turgut Yenidünya, Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Keskiner, Özel Medigüven Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Seçkin Meriçeli, Genel Cerrahi Uzmanı Osman Yurttaş, Op.Dr. Mehmet Memiş, bazı hekim ve sağlık yöneticileri katıldı.
Salihli Devlet Hastanesi'nin davetlileri olarak önce akşam yemeğinde bir araya gelen heyet, yemek sonrası ilçenin sağlık kenti olması hedefini masaya yatırdı. Üç özel hastanesi bulunan ve sadece Devlet Hastanesi'nde yıllık 600 bin hastanın poliklinik hizmeti aldığı Salihli'deki toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantıda, Milletvekili Yurttaş, ilçedeki sağlık kuruluşlarının yöneticilerini dinledi. Yurttaş'ın, Salihli Devlet Hastanesi'ne yapılacak 75 yataklı ek bina, eski SSK hastanesi bahçesine inşa edilecek 30 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve ilçede yapılacak sağlık yatırımları konusunda sağlık yöneticilerine bilgi verdiği öğrenildi. Milletvekili Yurttaş'ın, özel hastanelerin yapacağı ek yatırımlar ve çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulunduğu bildirildi.
(ES-ERG-Y)

03.01.2013 14:01:24 TSI

Editör: Wan Haber