Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Toplum Aile Çocuk ve Engelliler Komisyonu Başkanı Sabri Şahin ve Gelişim Danışmanlık Kurucusu Hüseyin Arabasüren, Engelli Aileleri Dayanışma Derneği (ENAD)Salihli Şubesi'ni ziyaret ederek, derneğin üyeleri ve engellilerin sorunları konusunda Başkan Emin Kuyucu ile görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette konuşan Manisa İGM Toplum Aile Çocuk ve Engelliler Komisyon Başkanı Sabri Şahin, "Birçok nedene dayalı engellilikten etkilenen insanlar her toplumda mevcut. Engellilikten etkilenen bu insanlarımızın toplumun her bireyi gibi tüm insan hak ve temel özgürlüklerden tam ve eşit şekilde yararlanmasını sağlamak ve doğuştan sahip oldukları onura saygıyı güçlendirmek o toplumun ve yönetimlerin en temel görevidir. Çıkarılan yasalara rağmen engellilerimizin sorunlarının varlığını bilmekle beraber, ülkemizde geçmiş yıllara göre oldukça mesafe kat edilmiştir. Geleceğe güvenle bakmak,engellilikten etkilenmenin nedenlerini en aza indirmek konusunda daha yapacaklarımız var. Bizler sorunlarınızı yetkililere aktarmada ve çözmede her zaman yanındayız. Engelsiz bir yaşam için birlikte işbirliği içinde çalışmamız gerektiği bilinciyle hepinize sevgiler saygılar sunuyorum" dedi.
ENAD Başkanı Emin Kuyucu da, Sabri Şahin ve Hüseyin Arabasüren'a ziyaret ve destekleri için tüm engelli aileleri adına teşekkür etti.
(ES-ERG-Y)

10.12.2012 11:43:29 TSI

Editör: Wan Haber