Garanti Bankası Salihli Şubesi, mortgage ve gayrimenkul sektörüne ilişkin ürünlerini ve 2013 beklentilerini emlak sektörü temsilcileriyle paylaşmak üzere bir toplantı düzenledi.
Garanti Bankası Salihli Şube Müdürü Arzu Baytok, Garanti Mortgage Satış Koordinasyon Yönetmeni Esra Çek, Salihli Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Altıntaş ve şube personelinin katıldığı toplantıda, emlak ofisi temsilcileri ve proje geliştiriciler Garanti Mortgage'ın kendilerine özel uygulamaları ve mortgage sektörü üzerine son gelişmeler hakkında bilgilendirildi.
Toplantıda, Garanti Mortgage'ın müşterilerinin farklı ihtiyaç ve risk algılarını dikkate alarak sunduğu, Sabit Faizli Mortgage, İndirimli Mortgage, Düşen Faizli Mortgage, Azalan Taksitli Mortgage, Yeniden Mortgage, Özel Ödemeli Mortgage, MortgageaMortgage gibi ürünleri de kapsayan, 25 farklı ürünü hakkında Salihlili emlakçılar bilgilendirildi. Kamu çalışanlarına, OYAK, POLSAN üyelerine, Garanti Bankası maaş müşterilerine ve KOBİ sahiplerine yönelik sunulan uzun süreli kampanyaların yanı sıra sağlık sektörü çalışanları, polisler gibi meslek gruplarına yönelik dönemsel kampanyalarla ilgili bilgiler paylaşıldı. Katılımcılara ayrıca 31 Mart'a kadar uzatılan "Taksitler Garanti'den" kampanyası hakkında bilgi verildi.
(ES-ERG-Y)

14.01.2013 13:11:13 TSI

Editör: Wan Haber