Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz'ı ziyaret etti.
Ziyarete Hüsnü Tuğrul'un yanı sıra Başkan Yardımcısı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Devecier, Genel Sekreter Turan Yalçın katıldı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan borsa seçimlerinde tekrar aday olmayacağını belirten Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul, kendilerine görevde bulundukları dönem içerisinde her zaman destek veren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koşmaz'a teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Siyasi ve sivil toplum örgütlerinde görevlerinin bulunmasından dolayı yeniden borsa başkanlığına aday olmadığını belirten Hüsnü Tuğrul, bundan sonra diğer işlerine daha fazla zaman ayıracağını belirtti.
TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Tuğrul ile birlikte TOBB bünyesinde başarılı çalışmalar yaptıklarını belirterek, "El birliğiyle, söz birliğiyle çok güzel çalışmalara birlikte imza attık. Salihli için, Manisa için, ülkemiz için güzel şeyler yapıldı. Başkanımız görevini başka bir arkadaşına bırakacak. Hem Manisa TSO Başkanı olarak hem de TOBB Başkan Yardımcısı olarak camiamıza vermiş olduğu çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul, TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz'a, uzun ömürlü ve mutlu yaşamı simgeleyen Bakraç Vazo hediye etti.
(YB-ERG-Y)

12.02.2013 18:00:25 TSI

Editör: Wan Haber