Salihli Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahadır Çelikkol, "27 Ocak 2013 Pazar günü yapılacak olan Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda esnaf ve sanatkarlarımızın istek ve destekleri ile yapılacak olan, olağan mali kurulda seçim olması kaçınılmaz olmuştur" dedi.
Çelikkol "Olağan kurulların seçimli veya seçimsiz lanse edilmesi mevcut başkan ve yöneticilerin, insanların zekasını tartıcı ve işgüzarcı tutumudur. Çünkü kooperatifler kanunda açıkça belirtilmiştir ki, esnaf ve sanatkar isterse; genel kurulda seçim olur. Bu anlamda seçimden kaçmaya çalışmak, ortaklarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın iradesine saygısızlıktır. Esnaf ve sanatkarlardan aldığımız güç ve taleple pazar günü yapılacak olan kongrede adayız" dedi.
Çelikkol, "Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın pazar günü saat 10.00'da yapılacak genel kurulumuza, kadar kongre ile ilgili kooperatif personeli veya yönetim kurulunun sözleri yada mesajlarını dikkate almadan katılmalarını istiyoruz. Bu konuların cevabını, Salihli esnaf ve sanatkarları pazar günü yapılacak olan kongrede gereken kişilere, gerektiği şekilde inşallah verecektir" diye konuştu.
(ES-ERG-Y)

25.01.2013 11:34:09 TSI

Editör: Wan Haber