Salihli Endüstri Meslek Lisesi, sporcu lisansına sahip 450 öğrencisi ve 17 farklı spor branşı ile Ege Bölgesi'nde rekor kırıyor.
Okul Müdürü Cihat Yakar, yaptığı açıklamada, okullarında eğitim öğrenim gören iki bin öğrenciden 450'sinin 17 spor branşında lisanslı sporcu olduğunu kaydetti. Bu sayı ile okullarının Ege Bölgesi'ndei tüm okullar arasında en fazla lisanslı sporcuya sahip olan eğitim kurumu olduğunuı kaydeden Yakar, sporcu yetiştiren bir okul kimliğine sahip olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Yakar, bu sayede spor dallarında düzenlenen turnuvalarda sürekli başarılara imza attıklarını dile getirerek, şunları söyledi: "Salihli Endüstri Meslek Lisesi olarak Manisa'da sportif alanlarda başarılarımız devam ediyor. Bu yıl yapılan 27 Atatürk koşusunda Salihli'de kros erkek ve kız takımımız birinci olarak Manisa'da yarışmaya hak kazandılar. Kroscularımız şuanda Şubat ayı içerisinde Manisa'da yapılacak olan koşuya hazırlanıyorlar. İnanıyorum ki buradan da derece ile döneceğiz. Okulumuzda futbol, futsal, hentbol, kros, güreş, badminton, masa tenisi, judo, tekvando, karate ve basketbol branşlarında öğrencilerimiz her yıl başarı elde ediyorlar. Okul olarak spora önem veriyoruz. Amacımız bütün öğrencilerimizi spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak duran, sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek."
(ES-ERG-Y)

10.01.2013 13:22:19 TSI

Editör: Wan Haber