Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Gürpınar köyünde ikamet eden Recep-Hatice Pöl çifti, Salihli Devlet Hastanesi'ne 30 bin lira bağışta bulundu.
5 çocuk sahibi Pöl çifti, rahatsızlandıklarında sadece Salihli Devlet Hastanesi'ne geldiklerini ve kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı böyle bir karar aldıklarını söylediler. Pöl çifti bugüne kadar biriktirdikleri 55 bin liradan 5'er bin lirayı 5 çocuklarına verdiklerini kalan 30 bin lirayı da Salihli Devlet Hastanesi'ne bağışladıklarını söyledi.
Konuya ilişkin bilgi beren Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy ve ve Hastane Müdürü Adem Aslan, "Gerçekten çok duygulandık. Önce hastanemiz hakkındaki güzel duyguları bizleri çok mutlu etti. Sonrada bağışta bulundular. Bu inanılmaz güzel bir fedakarlık. Kendilerine insanlarımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Hayırsever Recep Pöl ise, "83 yaşına gelmişim. Şurada ne kadarlık ömrüm kalmış ki. Biz bu hastaneden çok memnunuz. Yaşarken hayrımızı yapalım dedik. Neden hastane derseniz bizim gibi binlerce insan burada tedavi görüyor Onlara da bir hayrımız dokunsun istedik. Bağışımızın en iyi şekilde harcanacağına bütün kalbimizle inanıyoruz" diye konuştu.
Pöl çiftinin oğlu Süleyman Pöl ise "Ana babamız bizim en güzel örneğimiz. Ben kendi adıma çok mutluyum. Annem ve babamı hastaneye kendi ellerimle getiriyorum. Çok güzel bir şey yaparak bize bir kez daha iyi örnek oldular" dedi.
Pöl çiftinin kızları Ayşe Çırak da, "Anne ve babamız bize Salihli Devlet Hastanesi'ne bağışta bulunacaklarını söyleyince çok sevindim. Yıllardır bu hastanenin müdavimleri. Çok memnunlar. Bugüne kadar başka hastaneye gitmediler. Biz evlatları olarak onlarla gurur duyuyoruz. Yaptıkları çok güzel bir şey. Allah hayırlarını kabul etsin" şeklinde konuştu.
(ES-ERG-Y)

18.01.2013 11:10:00 TSI

Editör: Wan Haber