Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 8. Grup'ta iki hafta önce sahasında İscehisarspor'u konuk eden, ancak kötü tezahürat ve saha içi olaylardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Salihli Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Uşak Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
İscehisarspor maçında yaşanan olaylardan ve kötü tezahürattan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 maç seyircisiz oynama ve 300 TL para cezası alan Salihli Belediyespor, liderlik yarışında kritik virajlardan biri olan Uşak Belediyespor maçından 3 puan hedefliyor.
Bu hafta oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Belediyespor teknik direktörü Hasip Ertürk, "Geçtiğimiz hafta Didim Belediyespor karşılaşmasında 3 puan kaybettik. Lider İzmir İl Özel İdare Spor ile aramızda 2 puan fark var. Bu saatten sonra puan kaybına tahammülümüz yok. İlk yarının sona ermesine sadece 2 hafta kaldı. Bu hafta ise Uşak Belediyespor'u konuk edeceğiz ve seyircisiz oynayacağız. Hedefimiz mutlak galibiyet. Son hafta ise grubun güçlü ekiplerinden İzmirspor'a konuk olacağız. Son 2 maçta hedefimiz 6 puan" dedi.
Salihli Belediyespor, gergin geçen karşılaşmada İscehisar'ı 3-0 yenmiş, ancak 6 sarı ve 2 kırmızı kartın çıktığı maçı 9 kişi tamamlamıştı.
(ES-ERG-Y)

21.12.2012 16:13:30 TSI

Editör: Wan Haber