Salihli'de ilginç etkinliklere imza atan Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) üyeleri, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesinde ilginç bir programa daha imza attı.
Anadolu Gençlik Dergisi Komisyonu tarafından organize edilen ve "Sınav Sınav, Ne Bu Yav" temalı etkinlikte öğrencileri sınav stresinden kurtarmak için öğrenciler palyaço kıyafetleri ile gösteri yapıp çikolata dağıttı.
Program hakkında bilgi veren AGD Üniversite Komisyon Başkanı İzzeddin Arslanoğlu, "Amacımız; sınav stresinde olan üniversiteli arkadaşların yüzlerini güldürmekti. Sınav çalışmalarından sıkılan ve sınav sonu gergin olan arkadaşlarımızın yüzlerini güldürebilmek için Palyaço gösterisi ve hazırladığımız mizah içiren kâğıtlar dağıttık ve çikolata ikramında bulunduk. İlginin beklediğimizden yoğun olması bizi sevindirdi" dedi.
Kadın Kolları Komisyon Başkanı Azize Çakır ve yardımcısı Gamze Aydın da programda hazır bulunarak, bir taraftan fıkra fişlerini dağıttılar, diğer taraftan ise AGD Salihli Şubesi faaliyetlerini içeren broşürleri vererek tanıtım yaptılar.
(ES-ERG-Y)

18.01.2013 10:40:48 TSI

Editör: Wan Haber