Fenerbahçe'nin ve Ümit Millilerin genç yıldızı Salih Uçan, "Avrupa Şampiyonası'na sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz" dedi.
Ümit Milli Takımın, Norveç ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı hazırlık maçının sonunda, Salih Uçan basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Norveç mücadelesinin kendileri açısından iyi bir mücadele olduğunu vurgulayan Salih Uçan, "Tolunay Kafkas hocamız takımdan ayrıldıktan sonra, yeni hocamız Okan Buruk ile çalışmalara başladık. Antrenmanda çalıştığımız şeyleri maça yansıttığımızı düşünüyorum. İlerde baskı kurduk ve top yaparak iyi bir oyun oynadık. 2-0 gibi net bir skor aldık. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Salih Uçan, Norveç ile oynanan bu hazırlık maçında Oğuzhan Özyakup ile iyi bir ikili olduklarına dikkat çekti. Uçan, "Oğuzhan iyi bir oyuncu zaten. Nasıl bir oyuncu olduğunu söylemeye gerek yok. Zaten ikimizde birbirimizi tanıyoruz. Antrenmanlarda da birlikte oynuyoruz" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'ye gelen yeni transferlerin değerlendiren sarı-lacivertli oyuncu Uçan, "Tecrübeli ağabeylerim geldi. Onlardan öğrenmem gereken çok şeyler var. Bu beklemekle olmuyor tabii ki. Bende performansımı artırarak takımda yer almayı hedefliyorum" şeklinde konuştu.
(DG-RFK-S)

06.02.2013 17:27:13 TSI

Editör: Wan Haber