Sakarya'da görevini yaparken silahlı saldırıya uğrayan Basın İlan Kurumu Denetleme Kurulu Üyesi gazeteci Mustafa Süke'den güzel haber geldi. Kurşun yağmuruna tutulan Basın İlan Kurumu denetçileri arasında yer alan Süke koltuk değnekleriyle de olsa günlük ihtiyacını artık kendisi karşılıyor.
Doktor kontrolündeki tedavisine evinde devam edilen Süke, hızla iyileşme yolunda. Yeniden gazetesindeki görevine dönmeye hazırlanan Süke'yi Sakarya Basın İlan Kurumu Müdürü Ömer Faruk Çakır evinde ziyaret etti.
Moralinin oldukça yüksek olduğu gözlenen Süke, Ömer Faruk Çakır'a gazetesine dönmek için gün saydığı müjdesini de verdi.
Sakarya Basın İlan Kurumu Müdürü Ömer Faruk Çakır ise, yaşanan gelişmeden oldukça mutlu olduğunu dile getirerek, "Mustafa Süke beyin günlük ihtiyaçlarını artık kendisinin karşıladığını görmek beni çok mutlu etti. Yakın bir zamanda koltuk değneklerinden de kurtularak onu gazetesinin başında görmek en büyük mutluluğumuz olacak" dedi.
26 Eylül 2012'de Sakarya'da yayınlanan Anadolu Gazetesi'ni denetlemeye giden Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ile birlikte Mustafa Süke ve Devrim Özergin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz tarafından silahla vurulmuştu. Özergin hayatını kaybederken Bolat ile birlikte Süke hastaneye kaldırılmıştı. Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.
(SC-İÇ)

18.12.2012 15:43:41 TSI

Editör: Wan Haber