24 Kasım Öğretmenler Günü ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası çerçevesinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda Sakarya il birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüklerini kimseye kaptırmayan Karasulu öğrenciler ödüllendirildi.
Derece kazanan öğrenciler Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan tarafından ödüllendirildiler.
Kaymakam Şafak Gürçam; "Geleceğin yazar ve şairleri ile şimdiden tanışmak güzel bir duygu, öğrencilerimize bundan sonraki yarışmalarda ve hayatlarında başarılarının devamını diliyorum" diyerek öğrencileri kutladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, "Her alanda ilçemizi en iyi şekilde temsil eden okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Farklı farklı alanlarda sürekli bir başarı ivmelenmesi yakaladık, başarımız ilçemiz sınırlarını çoktan aştı. Bu başarılı öğrencileri yetiştiren onlara yazmayı sevdiren Türk Edebiyatı Öğretmenlerimiz Anıl Devge ve Mesut İskender'i de ayrıca tebrik ediyorum" dedi.
Atatürk'ü Anma Haftası Nedeniyle Düzenlenen Şiir Yarışmasında Sakarya İl birincisi Tuğçenur Turgaç (Atatürk Anadolu Lisesi), İl ikincisi Fatih Balcıoğlu (Atatürk Anadolu Lisesi).
Atatürk'ü Anma Haftası Nedeniyle Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında Karasu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Öznur Kütükçü İl birincisi.
24 Kasım Öğretmenler Günü Edebi Portre Yarışmasında Atatürk Anadolu Lisesinden Aybüke Çetin Sakarya birincisi oldu.
Sakarya Barosu Büyük Şehir Belediyesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Kız Çocuğu Olmak' Yarışmasında Karasu Atatürk Anadolu Lisesi'nden Ezgi Ceren Sezgin İl birincisi oldu.
Türkiye Gazeteler Birliği Edebi Portre Yarışmasında ise Ezgi Ceren Sezgin birinci, Aybüke Alıkçı ikinci ve Karasu İmam Hatip Lisesi'nden Sümeyra Kılıç il üçüncüsü olarak Karasu ilçesinin gururu oldular.
(SC-İÇ)

10.01.2013 09:25:43 TSI

Editör: Wan Haber