Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Sakarya'nın Geyve İlçesine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını belirtti.
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'le yaptıkları görüşme sonrası Geyve ilçesine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulmasına karar verildiğini belirttiler.
Başbakan Recep Tayyib Erdoğan'ın talimatları üzerine yapılan çalışmalar neticesinde AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin takipçisi olduğu ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'nın vermiş olduğu Gıda İhtisas Organize Sanayi dosyası Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'le yapılan toplantı sonucu Geyve'ye kurulmasına karar verildi.
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yaptığı açıklamada; "Gıda İhtisas Organize Sanayi'nin kurulması ile ilçemiz geleceğini garanti altına almış olacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize yeni iş kapılarının açılması, tarımdan elde edilen ürünlerin yerinde kazancının sağlanması ve halkımızın refahının artmasını sağlayacak olan bu proje için başta Başbakanımız Recep Tayyib Erdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Sakarya Milletvekilimiz Şaban Dişli ve emeği geçen tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
(SC-İÇ)

05.02.2013 13:00:53 TSI

Editör: Wan Haber