Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Sakarya'da devam eden, tanıtım toplantısı Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün eşi Emine Hayriye Büyük himayelerinde Arifiye Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.
Toplantıya, Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal'ın eşi Aysun Ünal, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş'ın eşi Hatice Aktaş, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun eşi Sevgi Karakullukçu, Aile ve Sosyal Politikalar Sakarya İl Müdürü Kerem Toprak ve eşi İlknur Toprak ile çok sayıda davetli katıldı.
Toplantıda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Sakarya İl Müdürü Kerem Toprak, "Bizim Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvalarında kalan çocuklarımız var. Ancak burada kalan çocuklarımız için en ideal yaşam ortamı olan aile ortamını tesis edemiyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin başlatmış olduğu 'Gönül Elçisi Projesi' ile bu çocuklarımıza aile ortamı sağlanmış olacak. Aile ortamında yavrularımıza verilecek olan değer ileriye dönük çocuklarımıza bir özgüven verecektir. İlimizde yürütülen bu projede bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Mustafa Büyük'ün eşi Sayın Emine Hayriye Büyük Hanımefendiye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu
Konuşmaların ardından Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Fatma Sarıoğlu "Koruyucu Aile" ile ilgili slayt sunumunu gerçekleştirdi.
(SC-İÇ)

18.02.2013 12:32:29 TSI

Editör: Wan Haber