Sakaryalı esnaflar cesur girişimleriyle yeni işyerleri açmaya devam ediyor. 25 yıldır traktör tamir ve bakımı üzerine çalışan Muammer Yılmaz ve ortağı Fevzi Can, Karacabay Grup'la olan işbirliğini sürdürerek gruba ait Landini traktörleri servisinin ardından yerli üretim Bozok Traktör'ün Doğu Marmara Bölge Bayiliği'ni de aldılar.
Sakarya'da traktör tamirinde tecrübeli ve deneyimli bir usta olan Muammer Yılmaz ile ortağı Fevzi Can'ın, Güneşler Zirai Aletler Sanayi Sitesi'ndeki işyerine Bozok Traktör'ün bölge bayiliğini eklemesi, krizle mücadele eden esnafları umutlandırıyor. Sakarya ilinin yanı sıra Bolu, Düzce ve Kocaeli havalisinde de yetkili bayi olan Muammer Yılmaz ve Fevzi Can, Karacabay Grubun 45 yıldır tarım sektöründe öncü kuruluş olduğunu belirterek, Gebze fabrikasında yüzde yüz yerli olarak üretilen Bozok Traktör'ün yüksek kalitesi ve uygun fiyatlarıyla çiftçilerin tercih ettiği bir traktör olduğunu söyledi.
Sakaryalı çiftçilerin bir dönem en çok kullandığı Massey Ferguson traktörün bir çeşidi olarak gösterilen Bozok Traktör'ün, motor kalitesinin yanında az yakıt tüketimiyle de çiftçiler tarafından kısa zamanda en çok aranılan traktör olacağı belirtiliyor.
Türk çiftçinin hizmetine sunulan ve bugün itibariyle üç modeli bulunan Bozok Traktör'ü Sakaryalılarla buluşturan Muammer Yılmaz ve Fevzi Can, ürün ekimlerinin başladığı ilkbahar mevsiminde düzenleyecekleri tarla günleri etkinlikleriyle Bozok Traktör'ü tüm bölge çiftçilerine tanıtmak amacında olduklarını söylediler.
(RKO-RKO)

19.02.2013 13:47:19 TSI

Editör: Wan Haber