Sakaryalı Bedensel Engelli Masa Tenisi Sporcuları Konya'da 1-3 Şubat 2013 tarihlerinde düzenlenen Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndüler.
Sakarya Bölgesinden Antrenör Semih Yenihayat tarafından çalışmalarını sürdüren Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi Sporcuları Selim Özen, Erdal Baloğlu, Aykut Sarıkkaya, Mustafa Ulu, Konya'da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasına katıldılar. Türkiye Şampiyonasına Sakarya'dan katılan Masa Tenis İhtisas Kulübü Sporcuları, Hilal Türkan, Öznur Yaz da Antrenör Adnan Nalıncıoğlu nezaretinde katılarak yarışmadan derece yaparak dönen sporcular arasında yer aldılar.
Sakarya Antrenörleri Semih Yenihayat ve Adnan Nalıncıoğlu eşliğinde şampiyonadan başarılı olarak Sakarya'ya dönen sporcular ve antrenörler gelecek için umutlu olduklarını ve yeni katılacak sporcularla beraber daha iyi sonuçlar için çok çalışılması gerektiğini belirttiler. Sadece Türkiye için değil Uluslararası Şampiyonalarda başarılı olmak için kendilerine hedef koyduklarını beliren sporcular Sakarya'dan Milli Takım Oyuncusu çıkarmak istediklerini söylediler.
Antrenör Semih Yenihayat ve Adnan Nalıncıoğlu; "Uluslararası yarışmalarda başarıları olan Hilal Türkan ve Ebru Can gibi sporcuların yetişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dediler..
Şampiyonaya katılan Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi Sporcuları ve Yönetim kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı Selim Özen, Erdal Baloğlu, Aykut Sarıkkaya, Mustafa Ulu, Bedensel Engelliler Masa Tensi yarışmasına katılımlarında büyük desteklerini esirgemeyen OTOKAR firmasına teşekkür ederek gelecekten umutlu olduklarını anlattılar.
"Bedensel yeteneklerimiz ne olursa olsun bizlere de fırsat ve imkan verildiğinde bedensel yeteneklerimiz ölçüsünde yeni başarılar kazanabileceğimizin en güzel örneğini gösterdik" diyen Selim Özen, Sakarya'da yaşayan engellilere seslenerek spor ile yaşamın içinde var olarak kendilerinin Bedensel Engellerine bakmaksızın spor yapabileceklerini ifade ederek her zaman kendilerine destek olacaklarını ifade etti.
Turnuvada dereceye giren Sakaryalı sporcular şöyle: Masa Tenisi İhtisas Kulübünden Hilal Türkkan 10'uncu Klasmanda Ferdi Türkiye 2'incisi, Masa Tenisi İhtisas Kulübünden Öznur Yaz 6'ıncı Klasmanda Ferdi Türkiye 1'incisi, Erdal Baloğlu 8'inci Klasmanda Ferdi Türkiye 3'üncüsü."
Takımlarda ise, "Masa Tenisi İhtisas Kulübü 9'uncu ve 10'uncu Klasmanda Türkiye 2'incisi, Karma Takımda Selim Özen ve Atkut Sarıkaya 3'üncü Klasmanda Türkiye 2'incisi, Karma Takımda Erdal Baloğlu ve Mustafa Ulu 8'inci Klasmanda Türkiye 3'üncüsü."
(SC-İÇ)

05.02.2013 09:41:00 TSI

Editör: Wan Haber