Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Sakarya'da yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahlarında değişikliğe gidildiği bildirildi.
Yeni düzenlemeye göre Sakarya'da toplanma ve gösteri yürüyüş güzergahları şu şekilde oluştu: "Toplanma Yeri: Salko Camii karşısı, Başlar Sokak. Yürüyüş Güzergahı: Sakarya Caddesi, Atatürk Bulvarı. Miting Alanı ve Dağılım Yeri: Kent Meydanı. Alternatif Toplanma Yeri : Yeni Mahalle Sakarya Caddesi Jandarma Kavşağı, Ziraat Bankası önü, Alternatif Yürüyüş Güzergahı : Ziraat Bankası Erenler Şubesi önü, Sakarya Caddesi, Miting alanı. Alternatif Miting Alanı ve Dağılım Yeri: Yeni Mahalle İl Tarım Müdürlüğü yanı Et Balık Kurumu karşısı boş alan."
Afiş Asılacak Yerler ise şu şekilde belirlendi: Elektro Word Önü ve Yanı (10 adet ışıklı bilboard), Atatürk Stadyumu Önü ( 8 adet ışıklı bilboard), Serdivan Tuna Tan Karşısı (4 adet ışıklı bilboard), Ozanlar SAÜ İlahiyat Fakültesi Önü ( 4 adet ışıklı bilboard), Yazlık Kavşağı (4 adet ışıklı bilboard), Serdivan Zübeyde Hanım İ.O.Kavşağı (4 adet ışıklı bilboard), Yeni Cami Bul. Tur. ve Otel Lisesi Önü (3 adet ışıklı bilboard), Kapalı Spor Salonu Karşısı (6 adet ışıklı bilboard) ile Belediye Başkanlıklarının belirleyeceği diğer ışıklı bilboard, raket ve otobüs duraklarındaki ışıklı ilan panolarına, Bez Pankart Asılacak Yerler: Yeni Cami Kavşağı, Elektro Word Kavşağı, Kapalı Spor Salonu Önü, Stad Kavşağı, Tuna Tan Kavşağı, SSK Kavşağı, Terminal Kavşağı, Patates Hali Kavşağı, Et Balık Kavşağı, Yazlık Kavşağı, Karaman Kavşağı."
Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ayrıca Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre yapılacak olan tüm etkinlikleri duyuru amaçlı afiş ve bez pankartların asılması, mevcut toplanma ve gösteri yürüyüşü alanı dışında alternatif toplanma alanı ve güzergahlara ihtiyaç duyulması halinde kullanılmak üzere Alternatif Yürüyüş Güzergahlarının ise, "Toplanma Yeri: Sakarbaba Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı kavşağı, Electro Word önü boş alan, Yürüyüş Güzergahı: Yeni Bosna Caddesi,1. Hemzemin Geçit, Kudüs Caddesini takiben Kent Meydanı, Miting Alanı ve Dağılma Yeri: Kent Meydanı" olduğu açıklandı.
(SC-İÇ)

21.01.2013 17:21:44 TSI

Editör: Wan Haber