Orman Genel Müdürü olarak yeni göreve başlayan İbrahim Çiftçi ayağının tozuyla Sakarya'daydı. Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü ziyaretinden sonra Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şubesini de ziyaret eden İbrahim Çiftçi Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek, Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Akbulut'u çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Oda Faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Ahmet Akbulut; Orman Genel Müdürlüğü internet sitesinde taslak halinde yayınlanan Bitki Pasaportu ve Bitki Karantinası ile ilgili yönetmeliklerin bir an önce yürürlüğe konulmasını talep etti.
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin ile Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer de Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şubesini ziyaret eden isimler arasında yeraldı. Gerçekleşen ziyarette konuşan Şube Başkanı Ahmet Akbulut; Orman Genel Müdürlüğü internet sitesinde taslak halinde yayınlanan Bitki Pasaportu ve Bitki Karantinası ile ilgili yönetmeliklerin biran önce yürürlüğe konulmasının Meslek ve Meslektaş onuru için çok önemli olduğunu ve ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getirdi.
(SC-İÇ)

25.01.2013 10:25:26 TSI

Editör: Wan Haber