Sakarya İl Müftülüğü'nün Sakarya genelinde görev yapan Din Görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik organize ettiği Eğitim Seminerlerinin ilki, yoğun bir katılımla Adapazarı Orhan Gazi Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Programa Kişisel Gelişim Uzmanı ve Tarihçi Yazar Mustafa Turan konuk olarak katılarak seminer verdi.Seminer Programı, Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camii İmam Hatibi Hüseyin Harputoğlu'nun Kur'an tilavetiyle başladı. Daha sonra Sakarya Müftüsü İlyas Serenli bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Programa konuşmacı olarak katılan Tarihçi Yazar Mustafa Turan, salonun tamamını dolduran Kur'an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlilerine "İdeal Din Görevlisi ve Başarıda Motivasyon" konulu bir seminer verdi.
Ev sahipliğini Sakarya İl Müftülüğü'nün yaptığı Seminer Programına Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Tarihçi Yazar Mustafa Turan, İl Müftü Yardımcıları N. Kemal Öğütçen, Muhammed Suiçmez ve Yunus Acar, İlçe Müftüleri ve Sakarya genelinde görev yapan Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı.
(SC-İÇ)

03.01.2013 15:48:29 TSI

Editör: Wan Haber